A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el a weblapot. 

Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat mint a weboldal tulajdonosa, a "Miklósvet Kft" tette közzé, mely egyben tulajdonosa a honlapon megtalálható grafikai munkáknak, az itt közzétett cikkeknek és tartalmaknak.  

Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek kizárólagos orvosi szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek. 

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma a "Miklósvet Kft" tulajdona. A honlapon található anyagok és termékek a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Nem másolhatók, nem tehetők közzé, nem jeleníthetők meg harmadik fél által.  

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás ( Miklósvet Állatgyógyászati Központ,  szerző: ..........) feltüntetésre kerül.  A saját tulajdonú grafikák, fotók, szöveges részek illetéktelen, részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles szerzői díjat fizetni, a megjelölt szerzőijog tulajdonosok felé.  

A "Miklósvet Kft" folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején aktuális helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és az idő múlásával, valamint a körülményekkel megváltozhatnak. A "Miklósvet Kft" fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. 

A "Miklósvet Kft" nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért. A "Miklósvet Kft" nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek a "Miklósvet Kft" teljes irányítása alatt.

 

utolsó frissítés: 2017-02-07